0 Korpa
Nalog
digitalko.me
Najbolje cijene laptop racunara...radno vrijeme od 9 do 21.30
0
Servis

LG (prethodno Lucky-Goldstar) je jugokorejska multinacionalna kompanija koja se bavi elektronikom, kućanskim aparatima, mobilnim telefonima i uslugama. LG je globalni lider u oblasti tehnologije i inovacija, koji nudi širok spektar proizvoda za savremeni digitalni dom.

Na Digitalko.me možete pronaći sve najnovije LG proizvode, uključujući:

  • Televizori: LG nudi širok izbor televizora, od osnovnih LED modela do vrhunskih OLED televizora sa najnovijom tehnologijom slike i zvuka.
  • Frižderi: LG frižderi su poznati po svojoj trajnosti, energetskoj efikasnosti i inovativnim funkcijama kao što je LG ThinQ koja omogućava upravljanje frižiderom preko mobilne aplikacije.
  • Telefoni: LG mobilni telefoni su opremljeni najnovijim procesorima, kamerama i ekranima, pružajući vrhunsko iskustvo korisnika.
  • Kućanski aparati: LG nudi širok asortiman kućanskih aparata, uključujući mašine za pranje veša, sušare, mikrotalasne peći i usisivače.
  • Klima uređaji: LG klima uređaji su poznati po svom tihom radu, efikasnom hlađenju i grejanju, a mnoge modele možete upravljati i preko Wi-Fi veze.

Digitalko.me je vaš pouzdan izvor za kupovinu LG proizvoda u Crnoj Gori. Nudimo competitive cene, brzu isporuku i odličan servis za korisnike.

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Pozovite +38269195998