0 Korpa
Nalog
digitalko.me
Najbolje cijene laptop racunara...radno vrijeme od 9 do 21.30
0
Servis

Digitalkove poslednje novosti

15/11/2023.

Utisci sa sajma motocikala EICMA u Milanu

Kao što smo obećali, donosimo vam svježe informacije direktno sa 80. izdanja EICMA sajma održanog u Milanu. "Grga Moto", kao ovlašćeni distributer brojnih renomiranih svjetskih brendova, imali smo priliku da prisustvujemo ekskluzivnim prezentacijama, gdje su predstavljene najnovije inovacije na tržištu. Ovim putem želimo da sumiramo i prođemo kroz najuzbudljivije trenutke sajma.

Opširnije >

Najava sajma EICMA u Milanu:

Jubilarno 80. izdanje sajma EICMA u Milanu brzo se približava, a svijet motocikala s nestrpljenjem iščekuje ovu izuzetno važnu manifestaciju. Ovaj događaj, poznat kao "Sal Internazionale del Ciclo e del Motociclo," predstavlja vrhunsku priliku za entuzijaste, profesionalce i inovatore iz cijelog sveta da istaknu najnovije inovacije u moto industriji. Ove godine, "Grga Moto" sa velikim zadovoljstvom najavljuje svoje prisustvo na ovom spektaklu kako bismo pružili najnovije informacije i proizvode našim vjernim kupcima u Crnoj Gori.

Za šta se koristi danas motocikl - zadovoljstvo ili potreba?

U današnjem svijetu, motocikl je mnogo više od samo prevoznog sredstva. Nekada smatran čistom potrebom za brzim i efikasnim kretanjem, motocikl je postao mnogo više od toga. U ovom blogu ćemo istražiti kako se upotreba motocikla promijenila i kako se sada više vezuje za zadovoljstvo, avanturu i stil života nego za običnu potrebu za prevozom. 

Bezbijednost motociklista sa Air bag sistemima

Dobrodošli na sajt "Grga Moto," gdje ćete uvijek moći pratiti najnovije vijesti iz svijeta moto industrije. Vožnja motocikla pruža nezaboravne trenutke slobode i uzbuđenja, ali isto tako nosi i potencijalne rizike. Zbog toga je bezbjednost vozača motocikla od suštinskog značaja. Jedna od najnovijih inovacija koja je značajno unaprijedila sigurnost na dva točka je tehnologija Air-Bag-a, koja je prepoznata kao revolucionarno rješenje za zaštitu motociklista. U ovom blogu, istražićemo šta su tačno Air-Bag sistemi za motocikle, kako rade, i koje prednosti donose. Ova inovacija obećava da će promjeniti način na koji razmišljamo o bezbjednosti na dva točka, a mi vam donosimo sve što treba da znate o ovoj tehnologiji.

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Pozovite +38269195998